It is not allowed to copy the photos without permission. Det är inte tillåtet att kopiera bilder utan tillåtelse.

For the readers outside Sweden, it follows a text in english after the swedish one.

tisdag 21 september 2010

Himla gott te o så höst!

Köpte ett te på Village som heter "Citronpaj med maräng" som luktade precis som det stod! Och det smakade gudomligt! Det är inga teblad i utan solros, papaya, saffron, russin, äpple och citronskal. Grymt gott!

Nu när Village har fått in en massa nytt i butikerna så vill jag köpa upp hela butiken. Det jag mest var sugen på att köpa var deras grymt söta ugglehanddukar o kuddar. Helt underbara att inreda med nu på hösten! Så klart var de slut både i malmö och i lund. Imorgon ska jag ringa runt och kolla om de finns någon annanstans här i skåne som är i rimligt avstånd. Annars får jag väl snällt vänta tills de kommer in igen... Annars är det deras fina gardiner i lila jag tänkte ha i köket.... det blir nog finfint :D Här är tyget i grönt på kuddar istället.... Nedan följer teet jag köpte.

Teet jag köpte! Mmmmmm :)


1 kommentar:

 1. Å det där téet verkar verkligen gott! Får slinka in på Village nästa gång...

  Tack för kommentarerna på calinas.se! Jag vet inte riktigt hur tapeten (som jag gjorde en presentpåse av) ser ut på en vägg, eftersom jag bara fick en liten bit...! Och dessvärre vet jag heller inte vad den heter... men du kan ju alltid ringa Flügger färg och visa ett av mina kort, så kanske de kan hjälpa dig..?

  Å jag blir ju inte liiiite avundsjuk på att du har en sambos farmor som kan väva en trasmatta bara sådär...!

  ha det gott!
  /C

  SvaraRadera