It is not allowed to copy the photos without permission. Det är inte tillåtet att kopiera bilder utan tillåtelse.

For the readers outside Sweden, it follows a text in english after the swedish one.

tisdag 5 oktober 2010

A lot to do!

Har inte varit inne på hela helgen och gissa om jag blir glad när jag ser att jag har flitiga besökare! Som ny blogg så är det alltid roligt när man ser att man får besök :)

Loggade in på bloglovin nyss och har hela 660 nya inlägg att läsa. Det är bara att köra på. Jag kollar faktiskt igenom vartenda ett även om jag inte kommenterar alla.

Det är mycket på jobbfronten hos mig just nu och jag har massor att göra på inredningsfronten här hemma. Jag har köpt nya gardiner till köket och nya kuddfodral till kökssoffan. Det ska bara inhandlas en ny gardinstång med. Den andra är från 60talet och passar inte nutidens gardiner. Det ska planteras nya innekrukor och växter och det ska göras om. Men det får jag ta när jag har det lugnare på jobbet. Nu suger jag åt mig all inspiration så länge. Håller dessutom på att bli förkyld så jag tar det lite lugnt med. Bjuder dock på lite höst bilder... :)

Kram Nanna

Haven't been in here for the whole weekend but guess if I am happy when I see that so many of you still visit me anyway! Always nice for a new blogger :) I just logged on to Bloglovin and saw that I had 660 new posts to read! So I know what I will do today! I check them all even if I don't comment every one of them.
At home there is so much to do, but at work as well. I have bought new curtains and cushions for the kitchen but they have to wait just like the indoor planting. I am starting to get a cold so I will wait until everything calms down again until I dig in to the interior world again. For so long I will search for inspiration. Here is some autumnpics.3 kommentarer:

 1. Vilka härliga höstbilder och lycka till nu med alla dina projekt.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 2. Oj vad inlägg du hade att läsa. Fullt upp bara med det. ;)
  Jag tycker iallafall att DIN blogg är trevlig läsning!

  SvaraRadera