It is not allowed to copy the photos without permission. Det är inte tillåtet att kopiera bilder utan tillåtelse.

For the readers outside Sweden, it follows a text in english after the swedish one.

fredag 18 mars 2011

Bella Notte Linens

Är på jakt efter nya sköna sängkläder och snubblade över denna fina sida, Bella Notte Linens. Det är ett amerikanskt företag som tyvärr inte finns i Sverige verkar det som. Den enda internationella butiken som säljer deras produkter är en shabby chic butik i Syd Korea av alla ställen! Ingen av alla er som har fina butiker som vill ta in de här fina sängkläderna? Hade inte haft något emot att ha någon utav deras produkter i min säng ... Alla bilder är lånade från deras galleri.

I want new bed linens and found this wonderful company, Bella Notte Linens. It's an american company, which unfortunatly doesn't have any retailers in Sweden and the only international retail store is a shabby chic shop in South Korea of all places! I would really love to have one of their linens in our bed... All pictures are borrowed from their gallery.

5 kommentarer:

 1. Vad roligt! Vi bor inte alls långt därifrån, i Stjärnhusen precis bakom kröken ;)

  SvaraRadera
 2. Hej Nanna !

  Tack för Din uppmuntrande och vänlig rad hos Marita... gör mig glad!

  Vilken fin, stilren blogg med säkert foto Du har! Det förvånar inte heller att finna mycket läsvärd och intressant text. Det följer ofta med de som själva finner njutning att läsa och uppskatta andra människors alster. Tänk...Krankesjön det var länge sedan - en gång bodde jag i princip 6 år i dess närhet och åkte med stridsvagn runt den par ggr i veckan. Härligt att få skriva till någon i sin närhet och med gemensam referenspunkt. Min absoluta favorit hos Dig är Världens snyggaste lada ! Får övertyga Marita att nästa hållplats får bli i en lagom stor lada med minimal tomt i linje med den Du lyft fram.

  Lycka till!/allt det bästa
  Hans

  SvaraRadera
 3. Hej Nanna!
  Tack för ditt besök på min blogg. Så många fina och inspirerande sängar du visar. Väldigt förtjust i de med lager på lager, spetsar och volanger. Härligt!!
  Önskar dig en trevlig helg.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 4. Tack snälla!
  För det första är det väldigt ljust vid fönstret och inte så mycket som stör (förutom huset mittemot). Prova dig fram. Ta bilder åt olika håll och se hur ljuset blir. Svårt att säga exakt hur jag gör, för inställningarna är inte alltid de samma.. Så mitt allra bästa tips är att prova dig fram! Och i photoshop finns det ett verktyg som heter Dodge tool, med den kan du ljusa upp partier. Hoppas du blev lite klokare av mitt svammel! :)

  Ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara o inspirerande bilder!

  Önskar dig en Trevlig helg!
  Kraam Therese

  SvaraRadera