It is not allowed to copy the photos without permission. Det är inte tillåtet att kopiera bilder utan tillåtelse.

For the readers outside Sweden, it follows a text in english after the swedish one.

måndag 20 december 2010

Enjoying christmas?Christmas is one of my favourite seasons but I work so much so the time has gone by faster than ever. I feel like I don't have time to feel and enjoy christmas as much as I would like to. I think I will take a week or two of next year so I can enjoy it more. Another thing that doesn't make christmas so good this year is that a little angel has arrived to heaven this weekend. Many tears and thoughts has gone to my friend and her family and still are.
Don't forget to take care of each other, sometimes you don't think about everything around you until its to late.

Julen är en av mina favorithögtider men denna jul har jag jobbat så mycket att tiden bara har flugit förbi. Jag känner att jag inte har tiden att infinna den riktiga julstämningen eller att kunna njuta av julen lika mycket som jag skulle vilja. Jag tror att nästa år ska jag ta ledigt innan jul för att kunna få lite julkänsla.
En annan sak som hänt som gör att det inte blir en riktigt lika glädjelig jul detta året är att en liten ängel flög till himlen i helgen. Många tårar har trillat och tankarna går till min vän o hennes familj.

Glöm inte att ta hand om varandra - ibland tänker man och uppskattar inte allt runtomkring en förrän det är försent.


6 kommentarer:

 1. Kul att ni också får lite snö, hihi :)

  Det är lika snöigt som på bilden plus lite till :) Och idag är det närmare - 30 ute, gaaah!

  SvaraRadera
 2. En fröjdefull jul önskar jag dig!

  kram Helena /franska liljan

  SvaraRadera
 3. Tack för din fina hälsning hos mig, beklagar verkligen sorgen efter ditt änglabarn och så sorgligt med ängeln som flög till himlen i helgen.

  kram Mia

  SvaraRadera
 4. Passar på att önska God Fortsättning och tack för att du hälsade på hos oss!!

  SvaraRadera
 5. Så sorgligt, jag beklagar deras sorg.

  För egen del känner jag precis som du, att jag inte hade någon julkänsla...MEN...IDAG av alla dagar bakade jag de lussekatter jag inte orkade/ville baka vid lucia. Och faktiskt, ska jag och barnen koka lite knäck här i dagarna, det har jag heller inte "hunnit" med, men huvudsaken att de får äta lite och känna lite smak av den. Sedan gör jag VÅR i hemmet och stökar ut julen! :-)

  SvaraRadera